Bruksvallarna Nordic Ski Marathon 6 januari 2018

Hem / Nyheter / Bruksvallarna Nordic Ski Marathon 6 januari 2018

Vi har länge haft en tanke om att skapa ett skidlopp för gemene man. Det finns en tradition och en kunskap i dalgången Bruksvallarna & Ramundberget som är unik i sitt slag, i mer än 30 år har vi arrangerat skidtävlingar. Fjälltopphelgen är en av landets största och säsongsavslutning för både elit, barn och ungdom och motionär. Bruksvallsloppet kanske ännu kändare i sitt slag genom SVT och Vinterstudions sändningar.

Bruksvallarna Nordic Ski Marathon genomfördes för första gången under vintern 2017, i år blir andra året vi kör. Vi har säkert eliten på startlinjen i vinter igen, de gillar oss och vi dem. Men det här är också tävlingen för fler. För den som älskar skidåkning en gnistrande januaridag. För den som drömmer om en fin seedning till Vasaloppet eller Tjejvasan. För den som vill ha nummerpappet på bröstet för allra första gången. För den som vill ha en utmaning att se framemot. För den som vill göra något ihop. För den som vill avsluta julledigheten med ett skidlopp.

Välkommen till Bruksvallarna Nordic Ski Marathon 6 januari 2018!

Tätduon 2017 Anders Södergren, Lars Nelson och Nils Persson. Fotograf: Janne Eriksson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *