Stort TACK till alla som var med i lördags!

Hem / Nyheter / Stort TACK till alla som var med i lördags!

Med en något blåsig start på morgonen ( jag (Sandra)  höll på att sura ihop rejält på denna vind…) så klarnade det upp och blev stilla precis lagom till att starten gick. Tillsammans var ni 154 deltagare som åkte 21 km eller 42 km med glatt humör och härlig inställning. Vi arrangörer och funktionärer kan inte mer än tacka er och säga att det är så roligt och trevligt att träffa er. Varje år kommer det nya saker som vi kan förbättra och vi hoppas att ni känner er väl mottagna och gärna kommer tillbaka. Som sagt , tack för i år och hoppas att vi ses igen nästa år, samma helg och samma starttid.  // Mats, Sandra, Yngve & Henrik

Länk till resultatlistor >>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *