4/1 Ändring av banan inför lördagen

Hem / Nyheter / 4/1 Ändring av banan inför lördagen

Inför morgondagens tävlande har vi ändrat bansträckningen något så banan blir 41 km istället för 42 km.
Det varma vädret har i kombination med blåsten gjort att övergången över Ljusnan på ordinarie bansträckning inte längre är åkbar. Vi kommer därför att korta banan och vända i Ramundberget. Loppet kommer att inledas med en extra slinga vid start. Distansen för långa banan kortas därför till 41 km medan den i stort sett blir oförändrad för korta banan. För barnen har vi SunMaid Ski Cross Marathon på skidstadion från kl 10.00. Alla barn får pris och det är gratis att delta. Vår vän Goknulen kommer och hälsar på.
Vi ser fram emot en härlig dag med fina förhållanden för Bruksvallarna Nordic Ski Marathon. www.nordicskimarathon.se 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *